Flamuri


ReportazheKonferencë mbi spastrimet etnike dhe gjenocidin serb ndaj shqiptarëve të Sanxhakut të Nishit dhe Kazas së Vranjës në vitet 1877-1878 - Organizuar nga Shoqata Pavarësia në bahkëpunim me Shoqatën e                                                            Muhaxherëve të Preshevës në Shtutgart më 21.11.2014 

Video - Shënimi i 101 vjetorit të Pavarësisë së Shqipërisë në Shtutgart më 7 Dhjetor 2013


Shënimi i 101 Vjetorit të Pavarësisë së Shqipërisë     -  Shkrim nga www.zemrashqiptare.net


Shënimi i 101 Vjetorit të Pavarësisë së Shqipërisë     -  Shkrim nga www.tribunashqiptare.net


Shënimi i 101 Vjetorit të Pavarësisë së Shqipërisë     -  Shkrim nga www.voal-online.de


100 Vjetori i Pavarësisë së Shqipërisë                                -  Shkrim nga www.zemrashqiptare.net


Publiku gjerman dhe te huajt                                                -  Shkrim nga  gazeta Bota sot www.botasot.info


                                  © 2013  
www.shoqatapavaresia.de