Flamuri


Ansambli "Pavarësia"

                                          (Krenaria e shqiptarëve në Shtutgart)

          mbanë ushtrime të rregullta vallëzimi (Vallëzim tradicional shqiptar) në dy grupe:
                           (Ushtrimet nuk mbahen gjat pushimeve shkollore
)


               
Grupi i fëmijve
 (deri në moshën 12-vjeqare)
   

   Adresa:
                TVC-Dojo
                Am Schnarrenberg 14 
                70376 Stuttgart

   
   
   qdo të diele nga ora 15:00 – 16:00
   
   Koreograf: Selajdin Shala (Cali)
Grupi i të rinjëve
 (mbi moshën 12-vjeqare)
   
   
   
Adresa:
               
TVC-Dojo
                Am Schnarrenberg 14 
                70376 Stuttgart

   
   
   qdo të diele nga ora 16:00 – 17:00


   Koreograf: Selajdin Shala (Cali)
Të gjithë të interesuarit mund të marrin pjesë në ushtrime provuese për një muaj rresht dhe të vendosin pastaj për anëtarsim ose jo në shoqatën „Pavarësia“, por edhe të interesuarit e lëmive tjera kulturore janë të mirëseardhur ti bashkohen shoqatës.
Tarifa mujore e anëtarsisë në shoqatë, për familje kushton vetëm 10,-€ në muaj, të cilën mund ta paguani në llogarinë bankare të shoqatës:

Deutsch-Albanischer Verein für Kultur, Jugend und Sport "Pavaresia" e. V.
BW Bank
BIC: SOLADEST
IBAN: DE85600501010002346023

Mos hezitoni të kontaktoni kryesinë e shoqatës „Pavarësia“ për informatat e nevojshme, të cilat mund ti gjeni edhe në rubriken „Anëtarët dhe të interesuarit“.

A0


A1


Gjat
ushtrimeve:

A1

emm


Video - Vallja_e_pipezave


A5A6


A7
                                  © 2013  
www.shoqatapavaresia.de