Flamuri


Ne jemi këtu per ju

Këtu ju do të gjeni një pasqyrë të bordit të shoqatës.
Në formularin ton
ë kontaktues ju do të gjeni adresën tonë, numrin e telefonit, dhe keni mundësi për të na dërguar një e-mail .


Xhevdet Syla                                                Selajdin Shala          

Kryetar                                                            Nënkryetar

Xhevdet.Syla@shoqatapavaresia.de                               


Hedije  Shala                                           Bashkim Berisha

Arkatare                                                            Sekretar 

                             

Durak Gashi                                        Beqir Sopa   

Anëtar i Kryesisë                                                            Anëtar i  Kryesisë

                                      


Lumtumi Pajaziti                                 Besmira Sopa

Anëtar i Kryesisë                                                             Anëtare e Kryesisë 


                                                           

Marigona Veselaj  

Anëtare e Kryesisë

                                                               
                                                       
                                  © 2013  
www.shoqatapavaresia.de