Flamuri

Bëhuni anëtarë në Shoqatën Pavarësia!

Jepni kontributin tuaj në ruajtjen e identitetit, kulturës e traditës shqiptare në Shtutgart!

Gjeni knaqësinë  e një oferte të larmishme kulturore dhe përfitoni nga kushtet e veqanta që Shoqata Pavarësia ua mundëson anëtarëve të saj:

  • Hyrje falas në aktivitetet(Koncerte, Tubime familjare, etj. ) që organizon Shoqata Pavarësia
  • Ushtrime të rregullta vallëzimi tradicional shqiptar - për fëmijë
  • Informata të rregullta mbi aktivitetet tona të planifikuara 


Deklarata e anëtarësimit në Shoqatë

Këtu do të gjeni një formular për të shtruar kërkesën tuaj për anëtarësim në Shoqatë, të cilin pasi ta keni plotësuar e dërgoni në adresën e Shoqatës, ose përmes postës elektronike në adresën:  info@shoqatapavaresia.de

Kryesia e Shoqatës  pas shqyrtimit të kërkesës suaj, do t'ju njoftoj me vendimin!


Deklarata_e_anëtarsimit
pdf-iconPdf-Format 

Kushtet e përgjithshme të punës së Shoqatës Pavarësia e.V.

Statuti i Shoqatës
pdf-iconPdf-Format





                                  © 2013  
www.shoqatapavaresia.de